Голямата стъпка и Йети за нас може да са

...
  Голямата стъпка и Йети за нас може да са
Коментари Харесай

Видео смая американците: Това ли е доказателството, че Голямата стъпка съществува?

 

Голямата стъпка и Йети за нас може да са герои от филми, които сле гледали, само че за цели народи за също това, каквото са Караконджулите за нашия народ да вземем за пример. 

Та тъкмо за Голямата стъпка се твърди, че е бил видян в Мичиган. В канала на планинарска организация са разгласили фрагменти от река в Мичиган. Ето ги и тях:

Виж още: Представиха над 100 нови емоджита! Сред тях... бременен мъж! 

На видеото се вижда фигура, за която се твърди, че е Голямата стъпка, само че и има освен това - той или тя е с дребното си. " Виждаме, че детето лежи на гърба на родителя си, виждаме му главата, торса, крайници, стъпалото. Това е просто необикновено ", разясняват от организацията, снимали видеото. 

Виж още: Онова, което НЕ знаете за Олимпийските игри 

От там показват, че клипчето е снимано с резолюция 880х656 и с мобилен телефон. По всичко проличава, че то не е съвършено, само че и този запис дава доста материал на феновете на конспирации да спекулират по тематиката. Според някои става въпрос за фигура от мъжки пол, защото е с в действителност едро тяло. 

Това надалеч не е единственият сигнал за Голямата стъпка напоследък. Всъщност от организацията, отдадена на проучването на Голямата стъпка, има постъпили над 224 сигнала на жители, забелязали човекоподобното творение.

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да сравниш сполучливо тези дроби от материала за 3 клас? 

Голямата стъпка е една от най-известните фигури в северноамериканския холклор. Смята се, че населява самотни гори в северозападната част на Съединени американски щати и канадската провинция Британска Колумбия. Той е толкоз прочут, че през 2010 година става един от талисманите на Зимните олимпийски игри във Ванкувър. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР